07. Stockholm, Göteborg, Tallinn, St. Petersburg, Helsinki

Stockholm


10-dagen* vanaf 575,- € p.p.

Naast de mooiste Zweedse steden Stockholm en Göteborg bezoekt u binnen enkele dagen ook nog Tallinn, Helsinki en St. Petersburg. Omdat u grotendeels per ferry reist komt u steeds uitgerust op uw bestemming. Met deze reis kunt u St. Petersburg bezoeken zonder dat u een Russisch visum hoeft aan te vragen.

Dag 1: aanreis vanuit Nederland naar Travemünde (ca. 500 km). Vertrek 22:00 Overnachting aan boord.

Dag 2:
Aankomst Malmö 07:00 doorreis via het mooie Zuid -Zweedse landschap naar Kalmar (294 km). Neem uitgebreid de tijd voor een bezoek aan Karlskrona, de oude marinevesting staat op de Unesco werelderfgoedlijst. Overnachting Kalmar

Dag 3: Kalmar - Stockholm (419 km). Langs de kust via Oskarshamn en Vastervik naar de Zweedse hoofstad. Overnachting Stockholm.

Dag 4: Uitgebreid tijd om de binnenstad te bezichtigen. Aan het eind van de middag inchecken op ferry Princess Anastasia voor de reis naar Tallinn. Vertrek 18:00 uur. Overnachting aan boord.

Dag 5: Aankomst Tallinn 10:30. De historische binnenstad ligt op loopafstand van de haven. Tot aan het eind van de middag tijd om deze prachitge hanzestad te verkennen. Vertrek ferry naar St. Petersburg 19:00. Overnachting aan boord.

Dag 6: aankomst St. Petersburg 09:30 uur. Met een shuttle gaat het visumvrij naar hartje centrum op de Nevski Prospekt. Van daar kunt u zelf op pad of deelnemen aan een stadsexcursie. Aan het eind van de middag weer terug met shuttle. Vertrek ferry naar Helsinki 19:00. Overnachting aan boord.

Dag 7: aankomst Helsinki 08:00 uur. Rondkijken bij de oude haven, binnenstad of misschien met één van de gratis pontjes naar Suomenlina, de eliandvesting voor de kust. Vertrek ferry naar Stockholm 19:00. Overnachting aan boord.

Dag 8: aankomst Stockholm 08:00. Eventueel nog tijd om in de stad door te brengen of op het gemak via de oude koingsroute Kungsvagen naar Göteborg. Overnachting Göteborg.

Dag 9: Uitgebreid om de stad te bezichtigen en eventueel een uitstapje te maken met de gratis watershuttles naar een van de vele kleine scherenelainden voor de kust. .Vertrek ferry Göteborg - Kiel 19:30. Overnachting aan boord.

Dag 10 : aankomst Kiel 09:30, terugreis naar Nederland.

*uitbreidingen/ wijzigingen bespreekbaar

 

mincruise sint petersburg

1173 km klik hier voor uitgebreide route

gtb

st petersburg

nevabridge


 

Inbegrepen bij de reissom:

  • overtocht Travemunde - Malmo/ Göteborg - Kiel en Mincruise Stockholm - Tallinn - St. Petersburg - Helsinki - Stockholm iinclusief 2 pers. binnenhut op bovendek met douche en toilet
  • Gratis transport van uw personenauto op traject Travemunde - Malmo en Göteborg - Kiel
  • Hotelovernachtingen*** in 2-pers. kamer in Stockholm op basis van logies en ontbijt. Hotels zijn uitgekozen vanwege hun goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
  • ANWB reisgids, wegenkaart, uitgebreide routebeschrijving.
 

Alle prijzen in Euro
Per persoon

2 personen 4 personen*
*4-pers. cabine
   01 mei t/m 30 juni - 16 augustus t/m 30 september v.a. 875 v.a. 575
   01 juli t/m 15 augustus v.a. 1025 v.a. 745
   toeslag buitencabine
75

BalticFerries: tel. 0314 - 667012
Wij staan u tijdens kantooruren graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Uiteraard kunt ook per mail meer informatie aanvragen: hier klikken om uw voorkeuren aan te geven.